Hosszú Katinka

Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását ugyanis az Index úgy tudja a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigviszi legalábbis így tervezi ám utána befejezi profi pályafutását és elbúcsúzik a medencéktől. Hosszú Katinka égősorral a nyakában terpesztett.


Katinka Hosszu Iron Lady 2015 Female Swimmers Sport Girl Swimming Senior Pictures

December 24 1821 comment0 hozzászólás.

. Hosszú Katinka visszavonulásáról írt szerdán az Index a lap információi szerint a háromszoros olimpiai bajnok úszó a májusi fukuokai világbajnokságon és az augusztusi római Európa-bajnokságon még vízbe ugrik ezután búcsúzik majd. Hosszú Katinka a 20. Hosszú Katinka az olimpia után egy nagyobb pihenésre vonult el és bár nemrég újra elkezdte az úszóedzéseket a koronavírus miatt újabb kényszerpihenőre szorult írja a blikkhuEzt követen olyan döntés született amire eddigi úszókarrierje során még nem volt példa.

A portálnak a Magyar Úszó Szövetség megerősítette hogy Hosszú Katinka nagy bejelentésre készül de hogy mire azt nem részletezték. A világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia július 23-án kezdődik. Megdöntötték Hosszú Katinka rekordját egy holland versenyző lett minden idők legeredményesebb rövid pályás úszója Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás elõfutamában a világméretû koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021.

Hosszú Katinka Pécs 1989. A lap azt is tudni véli hogy az idei római Eb-t ezt megelőzően pedig a fukuokai Japán vb-t még végigcsinálja az úszólegenda. Hosszú Katinka hamarosan befejezi pályafutását Fotó.

Az Index úgy értesült hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszó az idei vb-t és Eb-t még vállalja aztán befejezi. Insultivebigotedsexually explicit comments and political discussions are prohibited. Nagy igazolásra készül a.

1 day agoHosszú Katinka az interjúban világosan kijelentette hogy egyelőre esze ágában sincs visszavonulni. Olivia Wilde II Gal Gadot. Szájról szájra terjed mint a népmese Hirdetések.

Mint azt az InfoRádió Sós Csaba szövetségi kapitánytól megtudta Hosszú Katinka jelenleg Tenerifén edzőtáborozik komolyan készül ehhez a mostani tudósítás azt teszi hozzá hogy négyesben tartózkodik a Spanyolországhoz tartozó. Hosszú Katinka idén visszavonul. Az Index értesülési szerint Hosszú Katinka az augusztusi Európa-bajnokság után befejezi pályafutását.

Még több friss hír. A lap értesülései szerint az idei világ- és Európa-bajnokságot követően az úszó búcsút vesz a versenysporttól. A nem túl sikeres tokiói olimpia óta nyílt titok volt az uszodák világában hogy nincs túl sok értelme erőltetni Katinkának a folytatást.

Hosszú Katinka a 200 méteres hátúszás előfutamában a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Tokiói Vizes Központban 2021. Az úszónő visszavonulásáról a napokban terjedt el. Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó állítólagos visszavonulásáról írt szerdán az Index ám az érintett nem tud erről.

A lap úgy tudja hogy a 33. Karácsonyi készülődés közben lőttek egy fotót Hosszú Katinkáról. 21 hours agoSzerdán futott végig a médián az Index saját információként tálalt híre miszerint a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka az idén még vállalja az Európa Bajnokságot és a világbajnokságot de aztán visszavonul.

Háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónő. Hosszú Katinka egyelőre nem erősítette megvisszavonulása hírét igaz cáfolatot sem tett közzé még akkor. A portál megkérdezte a Magyar Úszó Szövetséget is az ügyről amely szerint valóban bejelentésre készül az úszónő de nem árulták el hogy mivel kapcsolatban.

Az első versenyző aki egy időben tartotta a világcsúcsot mind az öt vegyesúszó számban 200 m 400 m rövid pályán. 100 m 200 m 400 m. 2 days agoHosszú Katinka a visszavonulásáról megjelent pletykákra reagált egy Instagram-posztban.

A hírt az olimpiai úszónő hamarosan bejelenti. Koncz Márton Travelo. People who liked Katinka Hosszús feet also liked.

The comment section is intended for intellectual discussions over symmetry and aesthetics. Később azonban Instagram történetében jelezte egy vicces képpel hogy az értesülés valószínűleg nem helytálló. Helyen fejezte be a szereplését.

Kérdés hogy van-e ennek egyáltalán értelme hiszen tavaly év. A sportoló az Instagram-oldalán megjelent ugyanis egy történet jellegű poszt melyben így fogalmazott. Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását ugyanis az Index úgy tudja a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja legalábbis így tervezi ám utána befejezi profi pályafutását és elbúcsúzik a medencéktől.

Hosszú Katinka úszó a Tokiói Vizes Központban tartott edzésen 2021. A nagy bejelentés még várat magára. Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását - tudta meg az Index mely szerint a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja.

Születésnapját május 3-án ünneplő háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszó a tervek szerint a májusi. Nem utazik ki a válogatottal a rövidpályás úszó vb-re. A Magyar Úszó Szövetség nem cáfolta az értesülést sőt hozzátették hogy Hosszú Katinka nagy bejelentésre készül de azt nem árulták el hogy ez mit takar - írja az M4 Sport.

Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását ugyanis az Index úgy tudja a háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokságot még végigcsinálja. Állításuk szerint az úszószövetségben is megerősítették az értesülést arról tájékoztatták őket hogy az úszónő nagy bejelentésre készül. Visszavonulhat Hosszú Katinka legalábbis ezt írja az Index.

1 day agoMint beszámoltunk róla a napokban elterjedt a pletyka hogy visszavonulásának bejelentésére készül az úszónőMost az interjú során rögtön a tárgyra tértek és Hosszú Katinka megcáfolta a pletykák létjogosultságát bár hozzátette hogy valóban 33 éves amit sajnál mert még mindig élvezi az úszást közölte a Szeretlek Magyarország. A lapnak a Magyar Úszószövetség ezt nem erősítette meg azt viszont igen hogy a háromszoros. A háromszoros olimpiai kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka az idei fukuokai világ- és a római Európa-bajnokság után befejezi a pályafutását írja az Index.

Hosszú Katinka a lapnak elmondta hogy a tokiói olimpia nem sikerült számára jól de nem is érezte hogy sikerült volna jól felkészülnie rá a járvány miatt.


Hungarian Swimmer Katinka Hosszu Rubbing Her Large Hands Nadadores Natacion Deportes


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Camisole Top Tank Tops Women


Bildresultat For Katinka Hosszu Natacao Olimpica Natacao Atletico


Katinka Hosszu Photos Swimming 16th Fina World Championships Day Ten World Championship Swimmer World Records


Hosszu Katinka Rajongoi Oldal


Pin On Inspirational Quotes


Hosszu Katinka Olympic Swimmers Swimmer Olympic Athletes


Katinka Hosszu Swimming S Iron Lady Is Raising All Kinds Of Eyebrows The Iron Lady Swimming Olympic Champion


Hosszu Katinka True Inspiration Fitness Motivation Fitness Swimwear

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel